Fiende!

Min fiende kryper på balkongmattan...jag var nära att kliva på den. Har kunnat sluta illa, en drottning dessutom.


Kommentarer
Postat av: Mylla

du är allergisk alltså? jag är rätt känslig mot mygg, men har inga som helst problem med getingar och bin, får en liten röd fläck bara, om de ens sticker mig oftast kan jag bära ut dem i handen... tror jag är beecharmer ;-)Du föresten, borde inte Mats ha en hemsida för Hamsta loppis? Var där idag med en kompis (guidade henne då det var hennes första besök), tänk om han hade en hemsida med vägbeskrivning och öppettider, samt några fina bilder av lokalen (av dig kanske?)

2012-04-30 @ 17:02:54
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Mylla

varje gång jag varit där och postar bilder på mina fynd (köpte de sex Tusen och en natt böckerna, en vän blev lyrisk så hon får dem mot att jag får ett smycke av henne, nåt jag drömt om ett bra tag men inte haft råd med (hon lever på att göra smycken)) och det skulle vara bra att ha en sida att hänvisa till, eller hur?

2012-04-30 @ 17:04:39
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla: Ja jag har problem med alla insekts bett.

JJa, Mats borde ha en hemsida men han hinner inte och jag vill inte tjata på honom, han får ju gratis reklam och många hittar till honom via mig och andra bloggare som fyndar. Kanske han får mer tid i höst då affärerna lugnar ner sig.

2012-04-30 @ 18:52:02
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0