Lampskärmen som blev fel

En total miss, för den passade inte alls till den lampfoten jag hade tänkt ha den till. Men den kan kläsom och jag kan ha den på en annan lampa. HamstaL.

 


Kommentarer
Postat av: Mylla

är sååå avis på tapeten i bakgrunden, den gulmönstrade =)Men visst är dt svårt med lampskärmar, dels att hitta en man vill ha, men också att få till rätt proportioner... lampan som jag har i mitt bibliotekshörn kommer från farmor, jag hade sparat bara foten av nån anledning och lagt den i källaren. Sen kom jag på att jag behövde en lampa, hittade den och stod där utan skärm... Kom på att jag även hade tagit hem en röd skärm som var trasig, lagade den men tycket att den var alldeles för stor för den lilla lampfoten. Satte dock dit den på prov, och det visade sig att det visst funkar! Mycket tack vare att foten är så pass tung i sitt utseende, en nättare, eller för den delen enklare fot hade nog sett rent löjlig ut =)

2012-01-14 @ 00:10:54
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; Ja dessa lampskärmar,,;) Tapeten är ett loppis fynd från Alnö. Jag köpte skärmen till den lilla Eko lampan med fågeln på som jag fick i julklapp....men det gick absolut inte huga....såg inte klokt ut.

2012-01-14 @ 08:23:36
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0