Taktil Massage!

Underbart, verkligen detta behöver jag i mängder....jag är nu slö, trött, och känner av smärta, dock är detta vanligt för kroppen reagerar på beröringen på olika vis. Jag ska dricka mycket vatten och rensa kroppen efter varje behandling. Jag får sex behandlingar av eductus/ ams via Contactus:) Gäller att ta vara på de bra sakerna och tillfällen som finns att få;)
Tack för en skön rogivande massage Sigbritt! Vi ses!

Jag har fotat bilder på broschyren Contactus Taktil Massage

 


Kommentarer
Postat av: Mylla

vad olika man är, den typen av massage driver mig till vansinne! den massage jag fick igår däremot... dynamitmassage och bindvävmassage är inte att leka med, men min kropp betedde sig precis som din efteråt ;-)

2012-05-18 @ 12:39:08
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla: Jag är mer intresserad av hård ta i massage som kompenserar upp den intensiva smärtan som jag oftast har. Dock var detta ett bra erbjudande för mig som måste stressa ner...andas rätt osv. Lära mig att slappna av och går man då till ett proffs som jag gjorde idag så funkar det;) Jag ska ta alla gånger jag får och ta till mig av kunskaper som pockas på efter resan...

2012-05-18 @ 12:51:26
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Mylla

jo, jag vet =) Men jag får ju andingen och avslappningen från bland annat yogan, och det är nåt jag jobbat med aktivt sen gymnasiet typ, så för mig är det inget alternativ.. men vi är ju alla olika =)

2012-05-18 @ 14:11:19
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla: Har du testat Taktil massage? Det är skönt att låta tårarna rinna och känna hur kroppen sakta byggs upp av en udda energi...du tappar kontrollen något upplever jag det som iaf under mina 45 min. Och det tycker jag är skönt för jag är en kontrollmänniska.

2012-05-18 @ 14:26:11
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Elba

Härligt att du gillade det!

2012-05-18 @ 14:29:56
Postat av: Petra

SV Elba: Mm...jag skulle inte ha råd själv så det gäller att passa på som sagt.

2012-05-18 @ 15:33:36
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0