Läkarbesök

Idag ska jag iväg på ett läkarbesök kl 8.30 så jag sticker snart till bussen. Det får bli en promis hem sen från Ljustadalen med kameran så klart ifall en fin fågel dycker upp;) Det är bara att hålla i hatten och hoppas på det bästa att läkaren har tid att skriva en komplettering bara för att knäppa F-kassan på näsan. Rätt ska vara rätt!!!
Jag önskar er alla en fin dag,) Kram

Kommentarer
Postat av: Ulrika Limmerdal

Tack de samma till dig :) hoppas de gick bra Kram

2012-04-20 @ 09:44:34
Postat av: Mylla

du vet väl att du (eller din läkare, kurator, AF eller FK) alla har rätt till att begära ett samverkansmöte med alla instanserna för att kunna lägga upp en gemensam plan på hur du ska må bättre (och i slutänden ta dig ur sjukskrivningen)? För mig har det varit guld värt, och framförallt psykologens åsikter vägde väldigt tungt i godkännandet av min långtidssjukskrivning (gällande utbrändheten alltså). Visst kan FKs läkare fortfarande ge avslag, men risken är mycket mindre när man har handläggarna på sin sida =) (för dig är det väl din handläggare på AMS som bör vara med i så fall)

2012-04-20 @ 10:28:16
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla: O ja jag är väl medveten om detta. Jag har gått igenom det en del gånger under min långtids sjukskrivning tidigare. Jag har fått hjälp av ams redan och kommer att ha kontakt med en person via vc bara för att rätt ska vara rätt. Jag har inte förlängt min sjukskrivning idag.SV Ulrika: Ja du fick mitt sms...ha ha ha vilket jävla skämt;) Kram

2012-04-20 @ 10:55:08
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Mylla

bra! alla vet inte om det, och jag har en vän som har stora problem just nu just för att hon inte vågat be om ett sånt möte (hon ska söka arbetprövningsplats själv, men har inte vågat tala om för sin handläggare på AF att hon har svår telefonfobi)

2012-04-20 @ 13:19:50
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; Ja det är knivigt sånt där...inte kul. Mitt problem är att jag måste vänta på en " medlare på vc för att kunna överklaga beslutet hos F-kassan där en handläggare följer socialtjänstens beslut på hur länge och hur mycket en person får vara sjuk i en viss sjukdom.

Läkaren som jag såg idag kunde inte skriva en komplettering till mitt förra sjukintyg. Nya regler även där tydligen. Men min handläggare på ams har återinfört mig på aktivitetsstöd, backat i tiden och gjort så att jag får pengar ändå. Mitt andra ärende kommer alltså ändå att läggas ner och tanten som sitter på F-kassan kan sitta där och vara fortsatt bitter och omänsklig. Men jag vill ändå skicka papper som överklagar beslutet bara för att det är min rätt om de hinner att hjälpa mig innan den 3 maj då beslutet att (inte) få ersättning kommer att verkställas.

2012-04-20 @ 13:42:04
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0