Hyllan bak och tattoos!

Jag har inga som helst problem med mina former även om jag skulle må bäst av att vara lättare i kroppen men ändå ha former;) Men jag är påväg mot rätt håll i alla fall. Mitt problem är dock att jag lägger på mig muskel massa väldans snabbt, jag har svårt att förbränna fett innan så att fördelningen blir rätt. En hel del tattoos gör runda former lite roligare. Tycker jag;)

Det viktigaste är att du trivs med dig själv, hur ska du annars kunna känna dig trygg.

Snart kommer magmusklerna också att hitta rätt;) Hållningen har blivit betydligt bättre!

Mer rak i ryggen något som jag tänker på oftare nu.

Min älsklings tattoo;)

Hyllan;) ha haa haa jag ni kanske tycker att det är "Too Much" men varför skulle inte jag som är rund och go kunna lägga ut bilder på MIG själv på MIN blogg;) Det jag menar är ALLA ÄR INTE SMAL OCH FITT, vi är alla människor och individer oavsett hur vi ser ut!

 


Kommentarer
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Former är precis råsnyggt - och om möjligt ännu snyggare med lite bläck på!...nu är re-make tavlorna klara - och nu känner jag mig helnöjd. Precis sådär skulle dom ju vara ju. Inte på något annat sätt: http://artbytina.blogg.se/

2012-01-20 @ 11:24:23
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Petra

SV Tina; ;) hihi

2012-01-20 @ 11:44:54
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Mylla

du är jättefin! Jag behöver också lyckas komma igång med träingen igen (men just nu går arbetsträningen först och de två timmarna är allt jag orkar på en dag, än så länge), inte för att jag har nåt emot mina runda former, utan för att jag börjar bli för tung för mina knän och leder, och nu börjar även ryggen ta stryk... årets första yinyogapass ska köras på måndag, ingen förbränningsträning direkt, men bra för min lessna svank!

2012-01-20 @ 14:24:41
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; Tack! Vad du är snäll;) Du är ju perfekt i din kropp, men jag fattar,,,,och det är nyttigt att hålla igång smal som tung;) Du gör det bra, jag vet hur det känns att börja jobba efter så lång tid.

2012-01-20 @ 16:20:04
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0