Åstön med Elin & Tobbe!

Vi åkte vår årliga tur med Elin till Åstön med picknick, kamror och kikare. Elin fick höra oss tjattra om fåglar och just hur vi upptäcker dem i grönskan och hur vi urskiljer arter i luften på vingslag och ljud. Det blev till och med en titt i kikaren för Elin för att hon skulle få en uppfattning om vårt stora intresse. Efter en stund så hörde vi: den dyker, den dök...!! Hihihi så gulligt även en icke fågelskådare kan gilla att titta i en kikare och se fåglarnas fina beteenden.
Vi hade med oss Indiskt kaffe, keso, nätmelon, bröd, räkor, röktlak, sallad och vatten och vi njöt i fulla drag;) Det är så fantastiskt härligt att sitta ute i det fria, pinka i det fria och bara vara i det fria,) Ett med naturen....det blev ju även en promis runt i området i nya marker där Elin inte varit förut så det var extra kul för nu vet ju även hon vilka fina stråk som finns runt om på Åstön. En underbar förmiddag/eftermiddag som inte tog slut på Åstön på vägen hem blev det loppisar...två till och med,)

Men först några fina bilder från Åstön:


Vi började dagen med att nästan köra på en huggorm som slingrade över vägen...givetvis så slängde vi oss ur bilen och fotade den vackar ormen.


Fler bilder ser ni på min fotoblogg klicka uppe till höger på Petra`s Fotovärld!


Jag hittade en ringmärkt Bofinks hane.


Elin & Tobbe


Foto: tobias Svensson/Jobbat med bild: Jag
Jag & Elin
Vinden tog i rätt bra idag....


Elin skådar ut över berget...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0