Tråkigt när bilder knycks!

Jag har precis upptäckt av en slump att en av mina bilder från MIN blogg är knyckt och ingår i en HEADER  hos en annan bloggerska utan att jag har blivit till frågad! Detta är inte OK och jag hoppas att bilden kommer att tas bort från den bloggen. DET ÄR FÖRBJUDET ATT TA BILDER OM KÄLLAN INTE ÄR ANGIVEN SAMT OM, SOM I DET HÄR FALLET; JAG HAR INTE BLIVIT TILLFRÅGAD SOM DET TYDLIGT FRAMGÅR ATT JAG ALLTID VILL BLI INNAN DU KANSKE FÅR LÅNA EN BILD. /// Det spelar ingen roll om du är en god vän eller inte DU ska alltid fråga innan du tar en bild!


Min fina lingon bild;)
EXTRA INLAGT 22.48: Problemet löst;)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej Petra!

Jag är verkligen hemsk ledsen för detta och skall självklart åtgärda min header snarast! Jag fick tag i i bilden via pinterest och har alltså inte varit inne på din blogg eller ens vetat att det var din bild, annars hade jag självklart inte lånat den utan tillåtelse. Jag ber tusen gånger om ursäkt! Som du ser på mina inlägg så är jag annars väldig noga med att länga tillbaka men slarvade tyvärr med bilderna till headern.



MVH

Sofia/ Kreativ inredning

2011-12-18 @ 22:38:12
URL: http://kreativinredning.blogg.se/
Postat av: Petra

SV Sofia; TACK! Ja rätt ska vara rätt;)

2011-12-18 @ 22:48:07
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Kreativ inredning

Hej igen!

Vad bra att vi kunde reda ut det här! Ville bara meddela att din bild nu är borttagen från headern. Trevlig kväll!



MVh

Sofia

2011-12-18 @ 23:00:00
URL: http://kreativinredning.blogg.se/
Postat av: Petra

Svar Sofia; Tack, ja klart vi kan reda ut det hela;) Hade du sett min blogg och frågat så hade det kanske funkat med bilden i headern. Men det var då de,,,;) Problemet löst! Trevlig kväll/Mvh Petra

2011-12-18 @ 23:12:37
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Sara Sjöström

Sv: Tack så mycket! Jo jag är riktigt nöjd med den! Det enda som är en nackdel är att den i grund och botten är en horisontell bild, men jag tyckte inte den passade lika bra som det så jag gjorde den till en vertikal i efterhand. Det var ju en riktig ögonblicksbild så det enda jag hade i tanken vid det tillfället var ju att ta upp kameran och fota det jag såg! Hann bara ta en bild.

2011-12-19 @ 02:54:35
URL: http://santapola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0