Whiskysill
Jag har gjort en god härlig smarrig sill nu på morgonen.
Recept:
1 burk sillfilé urvattnade!
3 msk majonäs
1,5 dl gräddfil
2 - 3 msk grovkornig senap, typ skånsksenap.
2 tsk whisky rökig sort
2 - 3msk finhackad dill
1 krm Worcestersås
0,5 krm svartpeppar eller vit om du vill ha det.
1 krm salt
Blanda alla ingredienser i en bunke.
Klipp sillbitarna i lagom munstorlek. Blanda ihop allt och häll över i en glasburk med lock, gör sillen två dagar innan du ska äta den så den hinner att dra till sig av allt det goda. Du kan förvara sillen i kylskåpet i en vecka.
Kommentarer
Postat av: Lotta
Sv: Jaa, det fanns många gosaker i den korgen kan jag säga :) Och tack detsamma, kram! :)
Postat av: Petra
Svar Lotta; korgar här mysigt att få;) Kram
Trackback