Morotskaka!

Morotskaka receptet kommer från tidningen Buffé nr 8 2009.
3 morötter (riv morötterna)
1 mogen banan (mosa)
2 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
2 tsk kanel
2 ägg
2 dl råsocker,,,,jag tar de socker jag har hemma.
1 dl olja (raps,oliv eller de du har hemma).
Vispa socker och ägg, blanda ner allt i smeten.
In i ugnen 35-40 min på 175 grader.
1 dl kokos till glasyren och att strö formen med.
Glasyr: Florsocker med några droppar vatten.
Jag har valt att lägga på glasyren själv med kokos....du kan ju även använda kokos istället för ströbröd i sockerkakas formen.
SMASKEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0