Syltade kantareller!

Min mor ringde och berätta att hon hade hittat ett spännande recept i en tidning;)
Jag skrev genast av det och satte igång vid spisen.


Recept:

400gr gula kantareller
3msk olivolja
1dl vatten
4smk socker
1tsk salt
1 del hallonvinäger
1msk rosepeppar


Fräs på svampen ta kastrullen åt sidan. Häll sedan över allt och rör tills sockret smält och det har blandats.

Det är hållbart ca 14 dagar i kylen.

Smakar väldigt mycket hallon men gott;) Lycka till! Kram!




Kommentarer
Postat av: /Mylla

det var ett nytt recept! Vi körde en variant där svmapar ska kokas i två timmar i lagen.. tig sin lilla tid =)

2011-09-10 @ 18:14:36
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; Ja det finns nog säkert rätt så många recept på syltad svamp!

2011-09-10 @ 18:17:13
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0