ÖGON och SYN!

Mina glasögon krångla....svarta bågar har tydligen problem att hålla kvar glaset. Dvs plastbågar.
Jag får fundera på andra glasögon till nästa gång det är dax.
Just nu mår jag inte så bra för idag så tappade jag synen på vänster öga. Jag tog en alvedon och la mig på soffan. Ringde jouren som sa att jag måste ta det lugnt och att det kan vara fara på taket med mitt vänstra öga. Jag måste till ögonläkaren helst redan nästa vecka och tidigare om jag blir sämre. Det finns något som tydligen ofta lossnar i ögat på närsynta människor, om man har otur. Tydligen så ska jag har mer skit än astma och Fibromyalgi.Vi får hålla tummarna att det går bra och att jag slipper ögon operation. Jag har varit med om samma grej för ca 1,5 år sedan så jag visste att det är inte bara migrän.

Jag fick prata med en specialist läkare från Skellefteå och han erbjöd mig att få komma dit till och med. Han sa detta kan vara allvarligt. Gulp! säger jag. Hans skulle försöka fixa en remiss åt mig eller åtminnstånde ordna så att de vet om mitt ärende på ögonmottagningen på sjukhuset här hemma vid.
Det nya systemet med journummer verkar vara vettigt som bara den.

Knasigt att jag var till optikern och fixade med glasögonen idag och så händer detta med min syn. Tur jag inte körde bil när detta hände idag.

Kommentarer
Postat av: Mylla

näthinneavlossning? inte att leka med.. jag förlorar ofta synen på ett öga av antingen migrän eller min whiplash (den senare alltid på höger), i september fick jag min första attack med ögonmigrän som varade i nån timme, riktigt läskigt när jag såg "rinnande vatten" vad jag än tittade på! Hoppas det löser sig fort för dig!

2012-02-04 @ 22:44:48
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; ja det får vi hoppas.

2012-02-04 @ 23:18:13
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0