Påfågelörhängen

Kreativitet är härligt! Jag har gjort örhängen i väntan på att mina svettiga kläder ska gå klart i tvättmaskinen. Det är inte alls svårt men givetvis så behöver du ha tänger, pärlor, fjädrar, vajer, klämpärlor och öron krok samt tålamod:) Tänk vad roligt jag fick med loppis kransen med påfågelfjädrar för en selma.

 

 

 

 

 

 

Foto: Tobias Svensson

 


Kommentarer
Postat av: Mylla

sååå fina! Själv har jag ett gäng plockade fjädrar i en vas i vardagsrummet (inte jag som har plockat dem utan en kompis, som också äger dem egentligen, de hamnde hos mig fär att jag räddade dem från vår föreningslokal, hon hämtar vid behov =))

2012-01-07 @ 14:10:41
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Mylla

..fast mina är åt det bruna hållet, vilket jag tycker är extra snyggt! ;-)

2012-01-07 @ 14:11:17
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; Fint med fjädrar;) Så länge djuren inte far illa av att vi får dem så är det ok. Det finns hemska saker som händer fåglar för att folk ska ha deras fjädrar. Nu kan ju inte jag veta vart mina påfågelfjädrar kommer i från och på vilket sätt tyvärr.

2012-01-07 @ 15:10:01
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Mylla

de fäller tydligen stjärtfjädrana en gång om året, ch det var då min kompis plockade reda på dem =) Men tyvärr gäller det väl inte alla fjädrar.. men återigen, om man köper på loppis sånt som annars skulle ha kastats så tycker jag det är mer respektfullt mot djuren (gäller även päls), däremot köper jag helst inte såna saker nyproducerade, vill liksom inte stödja den industrin

2012-01-07 @ 15:45:31
URL: http://myllaskreativa.blogspot.com/
Postat av: Petra

SV Mylla; Just jag håller fullt med dig;)

2012-01-07 @ 15:51:11
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0