VARFÖR FUNGERAR INTE APPEN?

Varför fungerar inte blogg.se appen som den ska någon gång? Ingen kan kommentera mina inlägg som jag gör från min iphone s4. Jag måste alltid gå till datorn och klicka i rutan kommenterbart. Störigt! Hela grejen är ju att jag ska kunna göra allt eller i alla fall mycket från appen. Vet du någonting om en inställning jag kan göra eller har du liknade problem som jag? Skriv gärna och berätta;)

Kommentarer
Postat av: veronica

konstigt.. det fungerar för mig. Jag antar du har "kryssat i" att inlägget ska vara kommenterbart även i själva iPhonen? På samma sida som du skriver inlägget?

2012-01-20 @ 15:05:36
URL: http://hearties.blogg.se/
Postat av: Veronica igen

Eller kanske de finns under 'ej godkända kommentarer' ?

2012-01-20 @ 15:06:35
URL: http://hearties.blogg.se/
Postat av: Petra

SV Veronica; Hej! Jag har givetvis fyllt i både på bloggen via datorn samt kommentarbara rutan på min app i min telefon. Det är det som gör mig så arg att det inte funkar. Det står endast TRACK BACK under mina kommentar fällt på bloggen om jag inte går in och klickar i kommenterbar via datorn efter att jag har bloggar från min tele.. Min app har funkat perfekt men efter nya uppdateringen så har den tappat "kommentar info" Det spelar alltså ingen roll hur jag än fyller i av eller på på den drag knappen, det blir lika i alla fall tyvärr. Jag har även tagit bort appen och tagit tillbaka den.Tack för tips!

2012-01-20 @ 16:14:34
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Veronica

sv: Hej igen!

jaa jag misstänkte såklart att du hade det :) jag skaffade mig denna appen för bara någon vecka sedan men jag ser nu att jaga hoppat över en uppdatering. Då kanske de kan ha med den och göra och isf tänker jag absolut inte uppdatera min :O Hoppas dom jobbar på problemet! Lycka till

2012-01-20 @ 18:07:18
URL: http://hearties.blogg.se/
Postat av: Petra

SV Veronica; ja låt bli appen;) Hade jag vetat detta så har jag inte rört den;) Allt gott!

2012-01-20 @ 18:18:50
URL: http://kreativakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Tess

åhh jag har precis samma problem som du har bara det att jag inte visste varför förrens jag läste ditt blogginlägg, skönt iafl att veta att det inte är fel i koden! hoppas de fixar det snart dock -.-

2012-01-25 @ 14:31:51
URL: http://endorphine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0